عوارض عمل جراحی بینی

عوارض عمل جراحی بینی

عوارض عمل جراحی بینی

عوارض عمل جراحی بینی

خیلی‌ها بدون اطلاع از عوارض احتمالی این جراحی و ساده‌انگاری آن بینی خود را به تیغ جراحان می‌سپارند؛ غافل از اینکه عمل بینی هم مانند بسیاری از جراحی‌های دیگر عوارض احتمالی خاص خود را به دنبال دارد. اگر تصمیمتان برای مراجعه به اتاق عمل زیبایی جدی است، بهتر است در ادامه با طب بین الملل همراه باشید تا شما را با نکاتی در این خصوص آشنا نمائیم.

در هنگام بررسی هر گونه روش جراحی، مهم است که با خطرات و عوارض مربوط به آن عمل جراحی آشنا باشید. رینوپلاستی یا عمل جراحی بینی یکی از رایج ترین جراحی‌های زیبایی است که هر ساله بسیاری از افراد اقدام به انجام آن می‌کنند، اما خطرات احتمالی این عمل، همانند دیگر عمل‌هاست. در حالی که طی این عمل دستیابی به زیبایی مورد نظر، ایده‌آل شما است، حفظ سلامت کلی باید اولویت اول شما و جراح شما باشد.

گرچه اکثر عمل‌های زیبایی بینی بدون خطر و مشکل هستند، بیماران باید خود را در مورد عوارض بالقوه و خطرات رینوپلاستی و همچنین عواملی که بطور شخصی برای آن‌ها خطر خواهد داشت، آشنا کنند.

 

“عمل بینی از بیشترین جراحی‌های زیبایی انجام شده است که عوارض خاصی هم دارد. از جمله عوارض عمل بینی می‌توان به حساسیت به داروی بیهوشی و کاهش حس بویایی اشاره کرد”

Nose Surgery

آشنایی با ریسک‌ های عمل بینی

به هنگام بررسی خطرات جراحی پلاستیک، بهتر است این خطرات را همانند خطرات سایر عمل‌های جراحی در نظر گرفته و مورد بررسی قرار دهیم. این خطرات، عمل مجدد رینوپلاستی را نیز شامل می‌شود و باید قبل از انجام عمل مجدد، بطور کامل در این خصوص با پزشک جراح خود بحث و گفتگو کنید. خطرات جراحی عمل زیبایی بینی که در ارتباط با تمام عمل‌های جراحی نیز می‌تواند وجود داشته باشد، عبارتند از:

  • خونریزی
  • عفونت
  • عوارض ناشی از بیهوشی
  • هماتوم یا خونریزی

خطرات خاص مربوط به عمل زیبایی بینی عبارتند از:

  • بی حسی
  • خونریزی بینی
  • باقی ماندن جای زخم روی بینی
  • از هم پاشیدن عروق خونی کوچک روی سطح پوست
  • ورم صورت
  • آسیب دائمی عصب

 

انتخاب جراح واجد شرایط، می‌تواند خطرات بهداشتی مرتبط و عوارض عمل بینی را به طور قابل توجهی کاهش دهد. بیماران باید از زمان مشاوره و معاینه نزد پزشک، به عنوان یک فرصت برای پرسش در خصوص روش انجام عمل، خطرات، مزایا و عوارض جانبی خود استفاده کنند. علاوه بر این برای در امان ماندن از عوارض عمل بینی باید دستورالعمل جراحان را برای مراقبت‌های لازم قبل و بعد از جراحی، دنبال کنید.

گاهی زیبا شدن مخصوصا اگر به دست افراد فرصت‌طلب و غیرمتخصص باشد، عوارض ناخواسته و پیامدهای ناخوشایندی به بار می‌آورد. احتمال عارضه در جراحی‌های زیبایی ۵ تا ۱۰ درصد و این احتمال تقریباً در سراسر دنیا حتی اگر توسط مجرب‌ترین پزشکان صورت بگیرد، کم و بیش یکسان است. عوارض بعد از جراحی اصولا به راحتی برطرف می‌شوند، ولی بعضی از آن‌ها خسارات جبران‌ناپذیری برجای می‌گذارند. تعدادی از آن‌ها برای بیماران شناخته‌ شده‌تر هستند.

آشنایی با عوارض عمل بینی

۱. چسبندگی‌های داخل بینی

به هنگام عمل بینی اگر جراح داخل بینی را زیاد دستكاری كند، باعث زخمی‌شدن مخاط بینی می‌شود. اگر مخاط زخمی‌شده در مجاورت یكدیگر قرار گیرند هنگام ترمیم به یكدیگر می‌چسبند و راه داخل بینی را تنگ می‌كنند.

۲. حساسیت به داروهای بیهوشی

در برخی افراد ممكن است واكنش‌های غیرمترقبه‌ای نسبت به داروهای بیهوشی ایجاد شود. همانطور كه ممكن است بدن یک فرد نسبت به آمپول پنی‌سیلین واكنش نشان دهد، داروهای بیهوشی نیز ممكن است عوارض غیرقابل پیش‌بینی داشته باشنداین مسأله از قبل قابل پیش‌بینی نیست ولی باید تمام تمهیدات لازم در اتاق عمل وجود داشته باشد كه در صورت بروز واكنش یا حساسیت، داروهایی برای رفع حساسیت وجود داشته باشد و اگر پزشک از قبل خود را برای تمامی شرایط آماده كرده باشد، ریسک به حداقل خواهد رسید.

۳. کاهش حس بویایی

یکی از شکایت‌های رایج پس از انجام این عمل، گله در خصوص کم شدن حس بویایی است که بیماران بعد از عمل بینی دارند. از آنجا که جراحی زیبایی بینی خارج از قلمرو و اعصاب بویایی انجام می‌شود، بنابراین هیچ صدمه‌ای به آن‌ها وارد نمی‌شود. بنابراین کاهش حس بویایی یک عارضه موقت و ناشی از ورم پوشش داخل بینی است که این تورم مانع از رسیدن مولکول‌ها به پایانه‌های اعصاب بویایی می‌شود ولی قابل بازگشت است.

۴. جابه‌جا شدن لوله بیهوشی

در طول عمل بینی ممكن است لوله بیهوشی جابه‌جا شود یا ارتباط آن با بدن قطع شود كه در این‌صورت اكسیژن وارد بدن نمی‌شود و فرد دچار مرگ مغزی می‌شود. برای جلوگیری از این حالت، بیهوشی باید توسط تیم مجرب انجام شود و در حین بیهوشی و حتی بعد از آن، وقتی بیمار در ریكاوری است، تمام علائم حیاتی او با مانیتورهای مخصوص بررسی شود، تا در صورت جابه‌جایی لوله، بوق دستگاه به صدا درآید و پزشک از پایین‌آمدن میزان اكسیژن خون آگاه شود. رعایت این نكته خطرات بیهوشی را به حداقل می‌رساند.

۵. خونریزی

اگرچه خونریزی غیرمعمول است، ولی این احتمال وجود دارد که بیمار حین عمل یا بعد از آن دچار خونریزی شدید شود به طوری که گاهی برای بند آوردن آن به درمان اورژانس یا حتی تزریق خون نیاز است. دلایل متعددی وجود دارد، مثلاً بیمارانی که دچار اختلال‌های انعقادی هستند، آسپیرین استفاده می‌کنند (مصرف داروهای ضدالتهاب و آسپیرین باید از ۱۰ روز قبل از عمل بینی، قطع شود)، فشار خون بالا دارند یا ویتامینو سیر مصرف کرده‌اند، بیشتر در معرض خونریزی‌های غیرقابل کنترل قرار دارند. اما معمولاً هنگامی که جراح برای کنترل خونریزی داخل حفره بینی را شستشو می‌دهد، دلیل محکمی برای علت ایجاد خونریزی پیدا نمی‌کند (احتمال خونریزی بعد از عمل ۲ درصد است) نوع دیگر خونریزی نیز داخل بافتی است و وقتی اتفاق می‌افتد که جراح استخوان بینی را می‌شکند. در این مسیر عروق ریز فراوانی وجود دارند و پارگی عروق باعث خونریزی زیر جلدی می‌شود که اگر شدید باشد از اطراف بینی فراتر می‌رود و به زیر چشم و گونه‌ها هم نفوذ می‌کند.

۶. از بین رفتن پوست نوک بینی

از دست دادن پوست نوک بینی از تأسف‌بارترین عوارض عمل بینی است. بخش بالایی بینی، آسیب‌های شدید شبکه مویرگی زیرپوستی و دستکاری‌های زیاد در بافت‌های زیرپوستی نوک بینی در جهت کوچک کردن بیش از حد متعادل، علت مهم ایجاد آسیب‌های پوستی نوک بینی به حساب می‌آید. در موارد بسیار شدید، حتی ممکن است کل پوست نوک بینی از دست برود. برای ترمیم چنین عارضه وخیمی باید از طریق روش‌های ترمیمی، از پوست قسمت‌های دیگر صورت، مانند پوست پیشانی یا پوست چین بین لب و بینی استفاده کرد.

۷. عفونت

عفونت پس از جراحی عموما شایع نیست ولی در صورتی که ایجاد شود، نیازمند درمان اضافی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک‌هاست. نوع دیگری از عفونت به علت عدم شستشوی حفره بینی است. باقی ماندن ترشحات به تجمع میکروب‌ها کمک می‌کند و باعث ایجاد عفونت می‌شود. اگر این نوع عفونت درمان نشود باعث چسبندگی نیز خواهد شد.

۸. تنفس از راه دهان

تنفس از راه دهان، یکی از جدی‌ترین عوارض عمل بینی است که می تواند به راحتی روی کیفیت زندگی تاثیر گذارد؛ زیرا فردی که با دهان تنفس می‌کند دچار خشکی مخاط دهان می‌شود و خشکی دهان در دراز مدت به خرابی دندان‌ها کمک می‌کند و کم‌خوابی یا بدخوابی ناشی از آن باعث کسالت یا عصبانیت شخص خواهد شد.

۹. مرگ در اثر بیهوشی

احتمال عوارض، صدمه و حتی مرگ در تمام انواع بی‌حسی جراحی چه بی‌حسی موضعی و چه بیهوشی عمومی یا تسکین بخشی با دارو در همه عمل‌های جراحی و همچنین عمل بینی وجود دارد.

۱۰. تورم صورت

یکی از رایج ترین عوارض عمل بینی، تورم در اطراف چشم و بینی است. تورم در روزهای نخست پس از جراحی بیشتر قابل توجه است، اما بعد از حدود دو هفته کاهش می‌یابد. با این وجود مهم است که توجه داشته باشید، بعضی از تورم‌های جزئی ممکن است تا شش ماه بعد از عمل جراحی بینی (رینوپلاستی) در صورت شما باقی بمانند.

عوارض عمل جراحی بینی

جراحی زیبایی بینی

توصیه‌هایی برای انجام عمل بینی

به شما توصیه می‌کنیم زمانی که در وضعیت ناپایدار روحی هستید، تصمیم به عمل بینی نگیرید و عجولانه عمل نکنید، گاهی این کار صرفا راهی برای فرار شما از موقعیت و خودتان است. برخی افراد هم بینی مناسب چهره خود دارند اما صرفا به دلیل تصویر ذهنی نادرست از بدن خود، مد و یا حتی عدم اعتماد به نفس دست به عمل جراحی می‌زنند. در عین حال عمل بینی برای بسیاری افراد انتخاب خوبی است به شرطی که واقع‌بین باشید و با درک شرایط خود و با آگاهی کامل و دقت در انتخاب پزشک مناسب اقدام به جراحی کنید. وقتی که مطمئن شدید که این کار برای شما مناسب است و پزشکی حاذق را پیدا کردید که از تجربه و کار او اطمینان داشتید، در مورد نوع جراحی و میزان تغییراتی که می‌خواهید در بینی خود به وجود آورید نیز دقت لازم را به عمل آورید، از پزشکتان بخواهید تا با استفاده از کامپیوتر تصویر بینی‌تان را پس از جراحی به شما نشان دهد البته به خاطر داشته باشید که عواملی مانند سن، جنس، ویژگی‌های نژادی، ضخامت پوست و… در دستیابی به نتیجه مناسب موثر است.

عوارض عمل جراحی بینی

جراحی بینی :

امروزه جراحی بینی یکی از عمل های زیبایی به شمار می رود که بسیاری از افراد در دنیا با این عمل زیبایی شکل بینی خود را تغییر می دهند. در واقع باید بدانید بینی یکی از متمایزترین ویژگی های ظاهری به شمار می رود و عملکرد آن بسیار ضروری است. بسیاری از افراد از ظاهر آن رضایت ندارند و برخی دیگر از افراد در عملکرد تنفسی شان اختلالی به وجود می آید و اقدام به جراحی بینی می نمایند. این عمل زیبایی با روش های متفاوتی انجام می شود و هر یک از این روش ویژگی های خاصی دارد، در ادامه در مورد این روش ها توضیحاتی را ارائه می دهیم.

روش های جراحی بینی :

همانطوری که بیان کردیم جراحی بینی امروزه در سراسر دنیا با روش ها گوناگون انجام می شود، که این روش ها عبارتند از :

  1. روش باز :

در این روش برای اینکه شکل ظاهری بینی را تغییر دهند از عمل جراحی رینوپلاستی استفاده می کنند. این روش بیشترین کاربردی که دارد برای تغییر شکل دادن بینی و یا مشکلات تنفسی می باشد. بسیاری از افرادی که سینوس، پولیپ و … دارند می توانند با این روش جراحی بینی بینی خود را درمان کنند. این عمل باید توسط پزشکانی که متخصص گوش و حلق و بینی یا جراح پلاستیک یا جراح فک و صورت هستند، انجام شود چرا که تنها آنها در این زمینه تخصص لازم را دارند. در این روش دو سوراخ بینی را با یک برش بسیار کوچک از هم جدا می کنند و بعد از جدا کردن می توانند تمام پوست بینی را از قسمت استخوان و غضروف بالاتر بکشند. این روش جراحی را رینوپلاستی خارجی و یا رینوپلاستی باز می نامند.

 

  1. روش بسته :

یکی دیگر از روش های جراحی بینی روش بسته می باشد که در این روش از طریق سوراخ هایی که در بینی وجود دارد جراحی را انجام می دهند. سوراخی که در بینی ایجاد می شود زیر پوست و ی روی برآمدگی بینی می باشد. این روش بیشتر برای کسانی مورد استفاده قرار می گیرد که می خواهند قوز بینی خود را بهبود ببخشند. البته باید بدانید اگر بیمار بخواهد از این روش استفاده کند به هیچ عنوان نباید پولیپ، سینوس و یا مشکلات تنفسی دیگری داشته باشد. در صورتی که بیمار در این عمل جراحی آسیب ببیند پزشک مجبور می شود عمل جراحی باز را برای درمان بیمار انجام دهد.

تفاوت های جراحی بینی باز و بسته :

به طور مطلق نمی توانیم بگوییم که کدام یک از روش های جراحی بینی به آن یکی برتری دارد، هر یک از آنها ویژگی های خاصی دارند. یکی از مزیت هایی که جراحی باز بینی دارد این است که، پزشک به راحتی می تواند مشکلات بینی را حل کند و تغییرات بسیاری را در بینی بیمار به وجود آورد، ولی در جراحی بسته پزشک تنها می تواند قوز بینی را از بین ببرد و امکان دارد که به خوبی هم مشکل حل نشود. بسیاری از جراحانی که جراحی بینی انجام می دهند اگر بیمار دچار مشکل چندان زیادی نباشد از جراحی باز استفاده می کنند.

پکیج ها

طب مد توریسم tebmedtourism

شرکت طب مد توریسم
طب مد توریسم یک شرکت تسهیلگر درمان بیماران بین المللی واقع در ایران (تهران) است. با توجه به پتانسیل ها و توانمندی های فراوان موجود در ایران، در زمینه گردشگری سلامت، ما فعالیت خود را جهت بهره برداری و شکوفاسازی این استعدادها آغاز نمودیم. ما با آغوش باز پذیرای بیماران و میهمانان از سراسر جهان هستیم و آمادگی داریم تا آنها را از خدمات درمانی با کیفیت و پزشکان حاذق ایران بهره مند سازیم.

طب مد توریسم در حال حاضر با بیش از 40 مرکز درمانی بین المللی، 140 بیمارستان ملی و 300 مرکز تخصصی، 430 پزشک متخصص و فوق تخصص، 112 هتل و نیز ایرلاین های داخلی و بین المللی، همکاری دارد و ارائه خدمات گسترده در سراسر ایران را برای ما ممکن می سازد.

تیم ما پکیج های کامل درمانی و زیبایی به همراه کلیه خدمات مسافرتی -گردشگری لازم را برای شما فراهم می آورد.

تیم با تجربه طب مدتوریسم پروسه درمان را به نحوی مدیریت می کند تا شما با آرامش کامل صرفا روی درمان خود متمرکز شوید.

راه های ارتباطی:

شماره های تلفن: 5010 098 912 98+

آدرس: تهران- سهروردی شمالی- بین کوچه آزادی و باغ – پلاک 270 – طبقه اول – واحد1

ایمیل: [email protected]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top
بدء محادثة
ارید إستشارة . كيف يمكننا مس
شركة عصرطب الدولیة
سلام عليكم. ارید إستشارة .
كيف يمكننا مساعدتك؟