عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی

پروستاتکتومی

عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی:

در عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی ، جراح چند برش کوچک در شکم ایجاد می کند. از طریق این برش ها، وسایل جراحی لوله ای شکل که به یک دوربین وصل است وارد می شود و عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی از خارج از بدن کامل می شود. پزشک می توند شرایط بیمار را از خارج از بدن و در مانیتور کنترل نماید. مشکلات بعد از عمل جراحی برداشتن پروستات یا پروستاتکتومی شامل موارد زیر می باشد:

  • خونریزی بعد از عمل
  • نشت ادراری
  • لخته خون یا آمبولی
  • عفونت
  • ترمیم ضعیف زخم محل جراحی
  • فتق کشاله ران
  • تنگی پیشابراه

کمتر از 10 درصد مردان بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی دچار عارضه می شوند که این عوارض کوتاه مدت هستند.

پروستاتکتومی
پروستاتکتومی

علل عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی:

پروستاتکتومی

عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی برای حذف کامل تومور پروستات یا سرطان پروستات انجام می شود. عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی بهترین روش درمانی برای مواقعی است که سرطان فقط در پروستات قرار دارد. در این عمل، پروستات بطور کامل برداشته می شود.

سایر علل کمتر شایع نیاز به عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی شامل:

  • عدم توان تخلیه مثانه به دلیل بزرگی پروستات
  • خونریزی مداوم با منشا پروستات
  • سنگ مثانه به همراه بزرگی پروستات
  • ادرار باریک و ضعیف
  • افزایش فشار به کلیه ها در اثر احتباس ادراری ناشی از بزرگی پروستات

ممکن است دلایل دیگری هم وجود داشته باشد که پزشکتان ترجیح دهد عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی را انجام دهد.

شانس موفقیت عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی:

هدف از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی ، درمان تومور پروستات یا سرطان پروستات است. اگر تومور پروستات یا سرطان پروستات محدود به پروستات باشد، عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی بهترین روش درمانی خواهد بود. قبل از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، پروستات تحت معاینات مخصوصی قرار می گیرد و در نهایت مشخص می شود که پروستات دچار تومور یا سرطان شده است. اگر این چنین باشد، ممکن است سرطان به نقاط دیگر بدن نیز منتشر شده باشد. در این موارد، درمان های دیگر نیز باید انجام شود. مردانی که مشکلات پیچیده ناشی از سرطان پروستات یا تومور پروستات نداشته باشند، با احتمال 85 درصد تا 10 سال آینده می توانند بدون مشکل خاصی زندگی کنند.

پروستاتکتومی

ریسک فاکتورهای نیاز به انجام عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی:

پروستاتکتومی

عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی مانند هر عمل دیگری ممکن است پاره ای مشکلات داشته باشد. مرگ یا عوارض بسیار جدی بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی بسیار نادر است. عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی معمولا برای درمان تومور پروستات یا سرطان پروستات انجام می گیرد. در عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، برش کوچکی در شکم ایجاد می شود تا به جراح اجازه ورود وسایل جراحی را بدهد. در تمام عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، بافت های اطراف پروستات نظیر چربی ها هم ممکن است جدا شوند. همچنین مجاری که مسئول انتقال مایع منی هستند نیز ممکن است طی عمل ترمیم شوند. اعصاب حیاتی از روی پروستات رد می شوند و به سمت پیشابراه یا آلت مردانه می روند و ممکن است دچار آسیب شوند. البته پزشکان حاذق می توانند در حین عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی از رخداد این حادثه پیشگیری کنند.

عوارض ناشی از آسیب عصبی ممکن است بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی رخ دهد که شامل:

  • بی اختیاری ادراری: بیش از 95 درصد از مردان زیر 50 سال بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، کنترل ادراری طبیعی خود را خواهند داشت. این درصد در بیماران با سن بالای 70 سال حدود 85 درصد می باشد.
  • اختلال نعوظ: اختلال باروری در مردان بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی محتمل است. البته بیشتر مردان می توانند بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، رابطه جنسی طبیعی خود را با استفاده از داروهای تقویت جنسی خاص یا پمپ خارجی مخصوصی حفظ کنند. بیماران جوان تر شانس بیشتری برای حفظ توانایی باروری و فعالیت جنسی طبیعی خواهند داشت.
پروستاتکتومی
پروستاتکتومی

عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی به سادگی قابل انجام می باشد و شانس موفقیت بالایی دارد. بعد از عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی، نیازی به ماندن در بیمارستان نیست که البته بسته به شرایط بعد از عمل هر بیمار ممکن است متفاوت باشد. بیشتر بیماران می توانند در همان روز عمل جراحی برداشتن کامل پروستات یا پروستاتکتومی به منزل برگردند و داروهای خود را مصرف کرده و استراحت نمایند.

طب مد توریسم tebmedtourism

طب مد توریسم یک شرکت تسهیلگر درمان بیماران بین المللی واقع در ایران (تهران) است. با توجه به پتانسیل ها و توانمندی های فراوان موجود در ایران، در زمینه گردشگری سلامت، ما فعالیت خود را جهت بهره برداری و شکوفاسازی این استعدادها آغاز نمودیم. ما با آغوش باز پذیرای بیماران و میهمانان از سراسر جهان هستیم و آمادگی داریم تا آنها را از خدمات درمانی با کیفیت و پزشکان حاذق ایران بهره مند سازیم.

طب مد توریسم در حال حاضر با بیش از 40 مرکز درمانی بین المللی، 140 بیمارستان ملی و 300 مرکز تخصصی، 430 پزشک متخصص و فوق تخصص، 112 هتل و نیز ایرلاین های داخلی و بین المللی، همکاری دارد و ارائه خدمات گسترده در سراسر ایران را برای ما ممکن می سازد.

تیم ما پکیج های کامل درمانی و زیبایی به همراه کلیه خدمات مسافرتی -گردشگری لازم را برای شما فراهم می آورد.

تیم با تجربه طب مدتوریسم پروسه درمان را به نحوی مدیریت می کند تا شما با آرامش کامل صرفا روی درمان خود متمرکز شوید.

راه های ارتباطی:

شماره های تلفن: 5010 098 912 98+

آدرس: تهران- سهروردی شمالی- بین کوچه آزادی و باغ – پلاک 270 – طبقه اول – واحد1

ایمیل: [email protected]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top
بدء محادثة
ارید إستشارة . كيف يمكننا مس
شركة عصرطب الدولیة
سلام عليكم. ارید إستشارة .
كيف يمكننا مساعدتك؟