واکسن کرونا چه عوارضی دارد؟
پس از واکسیناسیون ممکن است حداقل عوارض جانبی مشاهده شود که شامل درد در محل تزریق، سردرد، خستگی، تب خفیف و ضعف عضلانی می باشد. این علائم نتیجه واکنش سیستم ایمنی بدن به واکسن است.
آیا باید زمانیکه تحت درمان باروری هستم واکسینه شوم؟
پاسخ مثبت است. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد واکسیناسیون بر درمان باروری یا حاملگی تأثیر می گذارد. بنابراین، واکسیناسیون حتی در طول درمان باروری شدیدا توصیه می شود. با این حال بهتر است از واکسینه شدن در آخرین روزهای منتهی به برداشت تخمک یا انتقال جنین خودداری کنید. حدود 15 درصد از افراد بعد از واکسیناسیون دچار تب می شوند. اگرچه صرف این موضوع خطرناک نیست، اما بیمارستان ها ممکن است به دلیل پیروی از پروتکل های بهداشتی از پذیرش بیماران دارای تب بالا جلوگیری کنند.
آیا در صورت بارداری باید واکسن بزنم؟
مطمئنا. واکسن فایزر در حال حاضر به همه زنان باردار توصیه می شود. هیچ عارضه ای در بین زنان باردار در مقایسه با سایر موارد گزارش نشده است. هیچ گونه افزایشی در آمار ناهنجاری جنین یا نقایص مادرزادی مشاهده نشده است. احتمال ابتلا به نوع شدید کووید-19 که منجر به بستری شدن در بیمارستان و مرگ می شود، در بین زنان باردار شایع تر است. بنابراین واکسیناسیون می تواند احتمال عفونت شدید را کاهش دهد. در میان زنانی که عفونت شدید کووید داشتند، زایمان زودرس گزارش شده است که با واکسیناسیون می توان از این امر جلوگیری کرد.
آیا واکسن کرونا باعث سقط جنین می شود؟
بر اساس مشاهدات، ارتباطی بین واکسیناسیون و سقط جنین یا ناهنجاری نوزاد وجود ندارد. بنابراین هیچ خطری در این رابطه که مرتبط با واکسیناسیون باشد وجود ندارد.
آیا اگر درهنگام شیردهی واکسن کرونا تزریق شود مشکلی بوجود می آید؟
خیر، واکسن COVID-19 هم برای مادر و هم برای کودک بی خطر تلقی می شود و بر شیر مادر تأثیر نمی گذارد.
تاثیر کرونا بر درمان ناباروری چیست؟
اکنون به دلیل واکسیناسیون گسترده در ایران، هیچ مشکلی در راه درمان ناباروری وجود ندارد. تمام پروتکل های بهداشتی در کلینیک های باروری ما انجام می شود تا بتوانید درمان پزشکی خود را با کمترین استرس دنبال کنید. بیماران می توانند بدون هیچ گونه نگرانی توسط پزشک خود ویزیت شده و تحت معاینات لازم از جمله غربالگری، سونوگرافی، آزمایش خون و غیره قرار گیرند.
ما به بیماران خود توصیه می کنیم که با رعایت رژیم غذایی سالم و ورزش کردن، سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کرده تا سلامت جسمی و روانی آنها افزایش یابد. علاوه بر این فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک صورت و ضد عفونی کننده دست به همراه واکسینه شدن می تواند خطر ابتلا را به طرز چشمگیری کاهش دهد.
آیا امکان انتقال کرونا از مادر به نوزاد وجود دارد؟
انتقال ویروس کرونا از مادر به نوزاد امکان پذیر بوده اما بسیار نامحتمل است.
کرونا چه تاثیری بر زنان باردار دارد؟
خطر اصلی ابتلا به ویروس کرونا در زنان باردار زایمان زودرس است. خطر سقط جنین یا نقص مادرزادی در اثر ویروس کرونا افزایش نمی یابد.
سخن پایانی
این موضوع کاملاً قابل درک است که در مورد ابتلا به COVID-19 نگران باشید، در حالی که درمان بیماری دیگری را دنبال می کنید و یا پس ازطی مشکلات زیادی به تازگی باردار شده اید. باید بدانید که نباید به تنهایی با احساسات خود کنار بیایید. خانواده TebMedTourism در تمام طول سفر پزشکیتان در کنار شما هستند تا در مورد روش درمانی خود بدون نگرانی در مورد مسائل دیگر احساس راحتی و آرامش داشته باشید. اگر می خواهید در مورد درمان ناباروری خود مشاوره کنید، در تماس گرفتن با شماره تلفن
9120985010-98+ درنگ نکنید تا بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد جزییات آن کسب کنید.
Author: Leila Nazari
Publisher and SEO specialist: beheshteh hadizadeh
نظرات و سوالات